HAKKIMIZDA

1904 Yılında Toros Tahmizoğlu tarafından Çarşıkapı Bileyciler Sokak No:55 Beyazıt / İstanbul adresinde kurulan Çeşit Ticaret Ayakkabı Çanta Metal Aksesuarı firmamız , Toros Tahmizoğlu'nun vefatı sonrası 1939 Yılında Yetvart Tahmizoğlu yönetiminde faaliyetlerine aynen devam etmiş , Yetvart Tahmizoğlu'nun da vefatı sonrasında 1974 yılından bugüne dek aynı prensip ve disiplin ile Edmon Tahmizoğlu yönetiminde çalışmalarına devam etmektedir.

Aynı adreste ve aynı branşta toplam 115 Yıllık ve 3 Nesliik bir geçmişe sahip olan firmamız, piyasa koşullarından etkilenmeden yılların vermiş olduğu bilgi ve tecrübe ile müşterilerine her zaman aynı kalitede , adına yakışır çeşitlilikte ürün yelpazesi ve sürekli hazır stok miktarları ile hizmet sunmayı kendisine misyon edinmiştir.

Merkezi ilk günden bu yana Çarşıkapı Bileyciler Sokak No:55 Beyazıt / İstanbul adresinde bulunan firmamız yıllar içerisinde gelişerek İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Bağcılar - Güngören Sanayi sitesinde kurduğu imalat atölyesi , boya atölyesi ve deposu ile üretim hacmini çeşitlendirerek arttırmıştır. Aymakoop Sanayi sitesinde faaliyete sokmuş olduğu şubesi ile 2.Mağazasında da siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti vermeye devam etmektedir.

Misyonumuz

– Yıllar boyunca olduğu gibi her zaman kaliteyi ilk amaç edinmek
– Talep edilen hizmeti en iyi şekilde en uygun fiyatlarla sunmak
– Üretimde ürünlerin kalite ve dayanıklılığını her daim arttırmak
– Nesiller boyu disiplinden ödün vermeden sistematik ve stratejik çalışmak
– İmalattan satışa en kaliteli ürünü en uygun fiyatlar ile tüketiciye ulaştırmak

115 Yıllık geçmişi ile Çeşit Ticaret Ayakkabı Çanta Metal Aksesuarı firmamız , nesiller boyu küresel ekonomide yaşanan olağan ve olağanüstü her türlü zorluğa rağmen daima müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutma üzerine ticari kültüre sahiptir ve ilerleyen yıllarda da bu kültüre aynen sadık kalacaktır.


Sipariş Ver